Hva er?

Fjellbibelskolen
er en viktig del av arbeidet ved KRIK Høyfjellssenter i Hemsedal og har to kurs i året med litt forskjellig profil og innhold:

 

IMG_7301

Opptur

som varer 3 uker om sommeren

(7.-30.juli 2017)

TimeOut - solotid NB - lite pga ansiktsuttrykket

TimeOut

som varer 10 uker om høsten

(10.sept – 18.nov 2017)

 

Fjellbibelskolen ønsker å være tverrkirkelig, ha tydelig Jesusfokus, være karakterbyggende, livsrelevant og fremme livsutfoldelse i skaperverket!

Fjellbibelskolen ønsker å utfordre og ivareta hele mennesket med

ÅND, SJEL OG KROPP

Vi er skapt forskjellig og vi møter Gud på ulike måter.
På fjellbibelskolen ønsker vi å utforske livets kontraster, og ivareta balansen mellom aktivitet og hvile, action og stillhet, fellesskap og solotid, fest og faste, undervisning og egenrefleksjon, å motta og å gi. Målet er at du som deltager skal få erfare Ham i ditt liv!

Fjellbibelskolen er et unikt tilbud til deg som er 20+ og ønsker å gå bibelskole, men ikke har mulighet et helt år, – eller til deg som kanskje “gikk glipp av” bibelskole da du var yngre.
Gjennomsnittalderen på studentene har vært ca 25 år.

Hver uke vil lærere fra ulike sammenhenger gjennomgå nye emner innenfor sitt spesialområde. På den måten håper vi at deltakerne på Fjellbibelskolen vil lære mer om både Gud, bibelen og seg selv. Vi ønsker at de skal få et solid fundament i  kristen-livet sitt, og samtidig bli inspirert til å fortsette veksten også etter at skolen er ferdig.

Basen for Fjellbibelskolen er KRIK Høyfjellssenter i Hemsedal. I periodene med bibelskole er det kun dette som preger driften av stedet.