TimeToGo

to_banner

 

Two thousand years ago Jesus commanded us to go.

Now it’s your TimeToGo.

Er du klar for et eventyr med Gud?
Ønsker du et verdensbilde som er mer slik Han ser det?
Ønsker du en tro som er mer bygd på erfaring og ikke bare på teori?pexels-photo-287240.jpg
Ønsker du å lære hvordan leve et liv etter Guds hensikt?

 
Hvis svaret ditt er JA til noen av disse spørsmålene, så er TimeToGo noe for DEG!

 
TimeToGo er en misjonsskole som kombinerer klasseromsundervisning med muligheten for praktisk erfaring gjennom teamarbeid der vi ønsker å nå ut (Outreach). Målet er å inspirere og utruste studentene til å følge Jesus i Hans planer for Norge og resten av verden. Vi tror at når studentene erfarer å leve misjonalt i andre kulturer, blir de utrustet og inspirert til også å leve på denne måten i sin egen kultur—enten det er i Norge eller andre steder i verden.

 
Tidligere har TimeToGo kun eksistert i Hemsedal, der ett team har bodd sammen, bygd fellesskap og bidratt i lokalsamfunnet. Nå har TimeToGo blitt utvided med en større og bredere visjon, der vi ønsker å nå ut til flere steder i Norge og andre nasjoner.

 
Vårt ønske er at du skal:

• Erfare Guds hjerte for andre folkegrupper.

• Bli inspirert til å nå de unådde.

• Bli utruste til å gi videre.

• Lære hvordan leve misjonalt.

• Istandsette til tjeneste, der DHÅ får lede.

 
NÅR?

TimeToGo – Tanzania og Jordan:        6. jan 2020 – 27. mar 2020                Søknadsfrist: 15. nov 2019

TimeToGo – Hemsedal:                       6. jan 2020 – 29. mai 2020                Søknadsfrist: 15. nov 2019

 
Lagene vil bli i Hemsedal i to uker med undervisning og utstyr. Etter å ha fulgt disse undervisningsukene, studentene til å dra på en 2 mnd Outreach. Oppgavene vil variere ut i fra hvor de reiser, men ofte vil de bl.a. bestå av engelsk undervisning, lokalt ungdomsarbeid, leirarbeid, engasjement på barnehjem, matutdeling og helsehjelp.

 

Søknadsskjema til TimeToGo finner du her

 

HVEM KAN SØKE?
Deltakerne må ha fullført fjellbibelskolekurset (Opptur eller TimeOut), en av Ungdom i Oppdrags DTSer eller lignende skoler. Søkere vil bli vurdert individuelt. Ta kontakt hvis du lurer på noe ang dine kvalifikasjoner. Søknadsskjema til TimeToGo finner du her.

 
HVOR MYE VIL DET KOSTE?
Kursavgift:
TimeToGo – Jordan/Tanzania: 25 900,- for de første to ukene med undervisning i Hemsedal, 2 mnd Outreach (inkluderer transport, kost og losji) og tre dager debrief i Hemsedal.

 

TimeToGo – Hemsedal: 3 900,- for to ukene med undervisning.

 

Påmeldingsavgift:
3 000,- (i tillegg). Refunderes ikke ved avmelding.
 

 

Torben

Torben Brandt (31)

TimeToGo i Jordan har vært en kjempesterk erfaring! Jeg fikk se hva Gud gjør i det store bildet, at han er svært aktiv også i denne regionen, og fikk vært med på noe som er mye større enn meg selv. Jeg ble på mange måter utfordret og har vokst for livet. Misjon og å gjøre disippelgjørende-disipler er så mye mer enn å dra til langtvekistan, det er en hverdagslig livsstil og et mindset som en hver troende disippel er kalt til å leve ut der hvor han er! Det betyr å se verden gjennom annerledes og nye briller!

2018-03-17-11.50.25-cropped-1